31 Ogos 2011

tarikh keramat yg tersemat dalam hati aku sampai aku menghembuskan nafas terakhirku

entah nape ek tarikh ni aku ingat sampai ble2. tarikh lahir someone yg pernah aku syg dulu la iaitu 4.1.90 then  satu lg tarikh keramat ialah 18.2.2008. tarikh ni paling aku ingat sampai sekarang. entah la. teringat la pulak. aku saje jew nak share ngan kowang pasal tarikh keramat. sebenarnye ade lg tp. mls la nak share. haha. k la. saje jew bored2 menaip ni. haha anyway. aku x tahu la. sebenarnye aku gndu la tgk ex aku yg paling latest ni. yg lain tu. xde langsung gndu. entah la.  aku pggl dye fifi ajew. hik3. sweet kan name dye? tp klu chat ngan dye pggl aku kau ajew. tu yg x best tu. mcm benci sgt kat aku. entah la. aku pown x tahu. ape2 pown aku doakan owg2 yg pernah aku syg n tinggalkan dlu2 tu. aku mintak maaf atas semua kesalahan aku ini. hope kowang maafkan aku. aku selalu doakan kowang semua bahgia ngan life msg2. bg aku kowang happy, aku pown happy.  anyways. selamat hari raye. maaf zahir dan batin. 0=0 ye! =)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan